top of page
235144479_3135221360040526_8092681361603356491_n.jpg

Visie & Doelen

Wij zijn Pascal & Sally en wonen met onze 2 kinderen in Roermond.

Onze kennel is geregistreerd bij Raad van Beheer. Wij fokken strikt volgens de regels van onze Rasclub ''Nippon Inu''. Tevens zijn wij lid van AKIHO Japan.

 

Naast de Ras standaard streven wij ernaar om Akitas te fokken met een juist karakter, maar wel trouw aan de Akita. Mocht het voorkomen dat wij niet tevreden zijn over onze nakomelingen, worden deze honden uit de fok gehaald. 

Onze honden worden nauw bij ons gezin betrokken, en onze kinderen hebben een grote rol bij de socialisatie van onze pups. 

Voor het fokken hebben onze honden de volgende gezondheidstesten:

HD - ECVO - Patella - Amelogenesis Imperfecta. 

 

We hopen ons ras te verbeteren op het gebied van gezondheid en meer diversiteit.

Reservering Pup

  • We zijn selectief in het vinden van de juiste eigenaren, waardoor het soms kan voorkomen dat iemand wordt geweigerd.

 

  • Pas na wederzijdse goedkeuring word u op onze wachtlijst geplaatst.

 

  • De Akita heeft van nature sterke dominante eigenschappen die niet voor iedereen weggelegd zijn. ​​ Informeer u eerst fatsoendelijk.

 

  • Neem a.u.b geen contact met ons op enkel omdat je de film Hachi hebt gezien!

  • Wij werken niet met 1e, 2e, 3e keus maar plaatsen onze pups op basis van karakter bij de juiste eigenaar. ​​Onze kennel heeft zelf altijd 1ste Keus Teef & Reu!

 

  • Wij begeleiden onze puppykopers met alle vragen over opvoeding en verzorging. ​

 

  • Wij verwachten van belangstellenden dat zij eerst een bezoek brengen aan onze kennel, dit doen wij sinds heden pas op het moment dat er een geslaagde dekking heeft plaats gevonden! 

  • Enkel contact opnemen wanneer wij pups hebben heeft geen zin, vrijwel alle pups zijn op dat moment al gereserveerd! Mocht er door omstandigheden een pup beschikbaar zijn, dan word dit kenbaar gemaakt op onze pagina.

  • Gelieve ons privé leven te respecteren door niet te bellen in de avond! Ben je geïnteresseerd ? Stuur dan een Email of WhatsApp berichtje naar 0681776144, dan neem ik contact op wanneer het schikt!

AkitaKennelRoermond dark.png
Car poster Shinju Koyasan lightened version.jpg
bottom of page