Wij zijn Sally en Pascal en wonen samen met onze Zoon & Dochter in Roermond, Limburg. Onze liefde voor de Akita is begonnen in het jaar 2010. Kort hierna kochten wij onze eerste Akita, Genaamd Mikai. Mikai was een lieve maar pittige teef, gewoon een echte Akita ;).

Ze heeft ons ontzettend veel geleerd, daardoor werd onze nieuwsgierigheid in het ras nog groter wat uiteindelijk resulteerde om een kennel te beginnen.

 

In 2013 stonden we op de wachtlijst voor onze 2de teef die in 2014 werd geboren. Inmiddels hebben wij verschillende bloedlijnen in ons bezit, en streven we voor hogere diversiteit. Gezondheid en karakter staan bij ons hoog in het Vaandel.

Wij zijn inmiddels wat  jaren verder sinds onze eerste Akita, maar uitgeleerd raken wij echter Nooit! Onze Akitas worden zo nauw mogelijk bij ons gezin betrokken, en zijn ontzettend hecht met onze kinderen. 

Wij werken met een wachtlijst ( Reservering ).

Van al onze toekomstige pup kopers verwachten wij eerst een bezoekje aan onze kennel ( Op afspraak ).

Onze pups worden huiselijk opgevoed, en wij besteden dan ook veel tijd en aandacht aan de socialisatie en verzorging. Onze kinderen en de rest van de roedel spelen hier een grote rol in. 

Ons doel is om iedereen levenslang te ondersteunen na de aanschaf van een pup.

Verdiep u eerst zelf goed alvorens de aankoop, een Akita is een fijne gezinshond, mits juist opgevoed!  

Voor meer vragen of info neem gerust contact met ons op. 

Veel plezier op onze website,

Sal vd ven - Akita Kennel Of Shinju Koyasan 

akita kennel of shinju koyasan 

All Rights reserved - Akita Kennel Of Shinju Koyasan